Projectmanager

Ben jij een bevlogen projectmanager die inhoudelijke kennis combineert met het inrichten en beheren van een strak proces? Jij zorgt dat alles op rolletjes loopt en je weet het team en alle projectpartners te stimuleren om in ieder project de verwachtingen te overtreffen.

Weekly hours

32-40

Duration

Tijdelijk contract
met intentie tot verlenging

De functie

Als projectmanager hou jij grip op de ontwikkeling en realisatie van meerdere ruimtelijke projecten. Je bewaakt de planning en het budget, onderhandelt en maakt afspraken met leveranciers en de opdrachtgever. Je zoekt altijd naar kansen voor zo groot mogelijke impact en een optimaal commercieel resultaat van een project.

Jij hebt een passie voor organiseren en haalt je energie uit het inrichten van een strak proces. Vanuit onze studio in Den Haag, zorg je dat alle betrokkenen efficiënt hun werk kunnen doen én dat er in het proces ruimte is voor creativiteit en het overtreffen van verwachtingen. Met jouw organisatietalent en overtuigingskracht zorg je ervoor dat projecten binnen budget, op tijd en naar tevredenheid van de klant worden afgerond.

 

Jouw profiel

 • 3+ jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Afgeronde opleiding commerciële/economische HBO of universitair
 • Gewend om in internationale (engelstalige) omgeving te werken
 • Ervaring met inkoop/verkoop van materialen en diensten van productiepartijen
 • Goed inschattingsvermogen welke expertises en hoeveel tijd en budget nodig is om de projectdoelen te behalen
 • Je zorgt met veel enthousiasme dat iedereen in het projectteam het beste uit zichzelf kan halen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Over ons

Bij Silo werk je in een hecht team van talentvolle en ambitieuze professionals aan spatial branding en wayfinding projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers waaronder Unilever, Nationale-Nederlanden, Albert Heijn, Depot Boijmans van Beuningen en UMC Utrecht.

Goede ideeën zijn slechts zo goed als de uitvoering ervan. Om ervoor te zorgen dat de strategie achter en de kwaliteit van onze creatieve ideeën wordt doorgevoerd in de realisatie, beheren en begeleiden we de productie en installatie van de ontwerpen die we maken. Hiervoor werken we samen met een groep vertrouwde partners die elk gespecialiseerd zijn in een bepaalde toepassing of productiemethode.

Wat we bieden

 • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een heerlijke geheel verzorgde teamlunch
 • Tijd en budget voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
 • Een prachtige werkplek in het centrum van Den Haag

Ben jij de nieuwe Projectmanager van Silo?

We horen graag op welke manier jij Silo kan versterken. Stuur je motivatie met CV naar Rogier Coopmans via ishouldwork@silo.nl. Bij behandeling van je sollicitatie gaan we zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

© © Jordi Huisman