Silo aan de slag voor impact investor Invest-NL

De Eerste Kamer heeft op 19 november 2019 ingestemd met de oprichting van Invest-NL. Invest-NL gaat ondernemers die echt goede plannen hebben om Nederland duurzamer en innovatiever te maken, helpen bij het financieren van die plannen. Silo ontwikkelde in de afgelopen maanden de merkidentiteit voor deze ‘impact investor’.

Met bijna €2 miljard aan kapitaal start Invest-NL met het versnellen van de energietransitie en het vergroten van de financieringsmogelijkheden voor innovatieve scale-ups. Op termijn breidt Invest-NL de marktfocus uit naar andere gebieden die Nederland duurzamer en innovatiever. Denk bijvoorbeeld aan mobiliteit, veiligheid, digitalisering en de betaalbaarheid van de zorg.

Invest-NL gaat begin 2020 officieel van start. Wouter Bos wordt de CEO van Invest-NL. Er werken ongeveer 40 mensen en het kantoor staat in Amsterdam.

Naast de merkidentiteit en het logo ontwikkelde Silo ook in samenwerking met Driebit de website voor Invest-NL. Ontwerpbureau Stout/Kramer vertaalt de merkidentiteit naar verschillende communicatiemiddelen. Na de officiële start begin 2020 wordt de merkidentiteit steeds meer zichtbaar.

Dennis Flinterman

Meer weten?

Bel of e-mail Dennis