Christine de Kort start stage bij Silo

Sinds begin augustus 2020 maakt Christine de Kort deel uit van het ontwerpteam van Silo. Als stagiair visual design werkt ze de komende drie maanden aan projecten voor opdrachtgevers als het Muziekgebouw, Vandersat, het Ministerie van SZW en het Nederlands Veteraneninstituut.

Bij Silo wil Christine zich graag verder ontwikkelen in het werken in teamverband. “Ik ben van mening dat je op veel interessante uitwerkingen komt door krachten te bundelen,” zegt ze. Ook de veelzijdigheid van de projecten van Silo – branding, digital, spatial – en het sociaal-maatschappelijke perspectief spreken haar aan.

In haar werk probeert ze altijd een bepaalde mate van luchtigheid en humor toe te voegen. “Ik ben zeer geïnteresseerd in de positieve psychologische en sociale effecten van design op de mens. Ontwerpers moeten niet bang zijn humor te gebruiken om impact te genereren.”

Christine woont in Zwolle en heeft Litouwse en Nederlandse roots. Ze is vierdejaars student graphic design aan Artez Hogeschool voor de Kunsten en brengt haar vrije tijd het liefst door met vrienden. Ook besteed ze veel tijd aan wandelen en koken. Šaltibarščiai, een felroze koude Litouwse soep van bieten en karnemelk is voor haar het perfecte comfort food.

Dennis Flinterman

Meer weten?

Bel of e-mail Dennis