Else Henkes start afstudeeronderzoek bij Silo

Else Henkes is gestart als trainee bij Silo. In de komende vijf maanden werkt ze aan haar afstudeeronderzoek voor de opleiding Communicatie & Multimedia Design op de Haagse Hogeschool. Het onderzoek richt zich op digitale oplossingen met maatschappelijke impact.

“Ik ga onderzoeken of ik middels een digitale ontwerpoplossing meer sociale samenhang kan creëren tussen de bewoners van Rotterdam Zuidwijk,” aldus Else. “Door een maatschappelijk onderwerp te onderzoeken als afstudeeropdracht, hoop ik bij te dragen aan het oplossen van bepaalde problemen en daarmee mensen gelukkiger te maken.”

De resultaten van het onderzoek zullen tijdens het project al vertaald worden naar concrete gebruikersbehoeften en een passend digitaal ontwerp. Het onderzoeksproject sluit daarmee direct aan op de interesses van Else: User Experience Design en Interaction Design.

Else komt uit Zwolle en woont inmiddels vijf jaar in Den Haag. Naast haar studie is ze enthousiast roeister en zat ze in het bestuur van de Haagse Studenten Roeivereniging Pelargos. “Ik vind het heel tof dat ik bij Silo een afstudeeronderzoek mag doen. Ik kijk uit naar alles wat ik ga leren van en binnen het team.”

Ook interesse om stage te lopen bij Silo? Houd onze vacaturepagina in de gaten.

Dennis Flinterman

Meer weten?

Bel of e-mail Dennis