Gold Lamp voor Silo bij Dutch Creativity Awards

Het prijswinnende ontwerp voor de fietsparkeergarage Koningin Julianaplein Den Haag is bekroond met een Gold Lamp. Het Silo-team nam de prijs tijdens de uitreiking van de Dutch Creativity Awards in Amsterdam in ontvangst.

“Iets gewoons als het parkeren van je fiets wordt nu een zinnenprikkelende ervaring,” aldus het commentaar van de jury. “De betoverende graphics nemen je mee op een reis door een meer dan 1.000 vierkante meter groot abstract stadslandschap. Hiermee wordt een eenvoudige fietsenstalling op zichzelf al hét nieuwe architectonische icoon voor Den Haag.”

Het beste creatieve werk in Nederland ieder jaar bekroond met de Dutch Creativity Awards, georganiseerd door ADCN. Het doel is om een open en inclusief platform te creëren om alle creatieve makers, denkers en doeners in Nederland te eren.

Uit 950 inzendingen werden in 8 verschillende categorieën winnaars geselecteerd: 14 Gouden, 33 Zilveren en 52 Bronzen awards. De hoeveelheid bekroonde projecten laat zien hoe de creatieve sector uitzonderlijk werk heeft geleverd in een tijd van crisis.

Foto: Marty Marn

Rene Toneman

Meer weten?

Bel of e-mail Rene