Hirschmann Multimedia kiest Silo voor merkinnovatie

Je kent vast de premium coaxkabels van Hirschmann Multimedia. Maar het bedrijf heeft een veel groter pakket aan diensten en producten. Silo ondersteunt Hirschmann bij het inrichten van een heldere merkarchitectuur en de ontwikkeling van een nieuwe visuele identiteit.

Hirschmann biedt producten en serviceoplossingen voor netwerken. Het Nederlandse bedrijf – met Duitse roots – bedient niet alleen de consumentenmarkt, maar ook de business-to-businessmarkt (bijvoorbeeld in de zorg en hospitality) en overheden. De network solutions worden gebruikt in infrastructurele projecten en door providers van hoogwaardige communicatietechnologie. De producten en systemen van Hirschmann zijn innovatief, kostenefficiënt, energiezuinig en duurzaam.

Silo helpt Hirschmann aan eigentijdse, inspirerende en onderscheidende visuele identiteit waarmee het bedrijf zich helder kan profileren in de verschillende markten waarin het opereert. Eerder ontwikkelde Silo visuele identiteiten voor ander business-to-businessbedrijven in de techologiesector zoals Centralpoint en Dataflex.

Voor de realisatie van de website van Hirschmann werkt Silo samen met Guidance. De vernieuwde identiteit zal later dit jaar worden uitgerold.

Dennis Flinterman

Meer weten?

Bel of e-mail Dennis