Jo-Ann start als stagiar Interaction Design bij Silo

Ter versterking van ons digital designteam heeft Silo sinds begin september een nieuwe stagiar: Jo-Ann Lieuw A Peuw. Ze gaat meewerken aan zeer verschillende projecten voor onder meer Invest International, Hof van Saxen, Depot Boijmans van Beuningen en de Nederlandse Veteranendag.

Jo-Ann is een vierdejaars Communicatie en Multimedia student aan de Hogeschool van Amsterdam, geboren en getogen in Amsterdam-West. “Voor mijn afstudeerstage zocht ik een agency waar de focus meer ligt sociaal-maatschappelijk relevant werk, dan strikt commercieel. Het portfolio en type opdrachtgevers van Silo sprak me erg aan,” aldus Jo-Ann. In de stageperiode is ze vooral benieuwd hoe het is om samen te werken met andere disciplines en hoe ieders individuele kwaliteiten bijdragen aan de ontwerpen.

Design gaat verder dan een beeldscherm en daarom wil ik tijdens mijn stage graag kunnen verbreden, ruimtelijk ontwerpen, 3D-modelling, animeren.

Als Jo-Ann niet aan het werk is, vind je haar meestal in een dance studio. Maar ze kruipt ook graag achter haar bureau om aan een Blender-projectje te werken of soortgelijke digitale experimenten. “Ik ben altijd op een of andere manier wel creatief bezig!”

Dennis

Wil je ook stage lopen bij Silo?

Bel of e-mail Dennis