Kom werken bij Silo als spatial+graphic designer

Hebben jouw ontwerpen altijd een extra dimensie? Werk je het liefst dwars door de grenzen van ontwerpdisciplines en weet je een verhaal te vertellen in een krachtig concept? Dan ben jij de spatial+graphic designer die Silo zoekt.

Als spatial+graphic designer bij Silo breng je ruimtelijk ontwerp, interieur, wayfinding en branding op innovatieve manier samen tot een bijzondere ervaring. Je bedenkt concepten en ontwerpt voor o.a. branded environments, publieke gebouwen, musea, creative workspaces en hospitality. We werken onder meer voor Unilever, Albert Heijn, Amare en Boijmans van Beuningen en in samenwerking met architecten als OMA, Mecanoo, Jo Coenen Architects & Urbanists en NOAHH.

 

Jij bent in staat de briefing van een klant te vertalen naar een sterk en verhalend concept. Je hebt ervaring met visual storytelling en het creëren van branded experiences. Je bent goed in het visualiseren en uitwerken van jouw ideeën. Als onderdeel van ons team werk je hierbij op het snijvlak van de ruimtelijke, grafische en digitale wereld.

We zijn op zoek naar een talent met minimaal 5 jaar werkervaring bij een creatief bureau – meer is een pré. De ideale kandidaat heeft een relevante HBO/WO ontwerp-opleiding afgerond en beschikt over een sterk en oorspronkelijk portfolio waaruit ervaring met ruimtelijk/grafisch ontwerp in publieke en commerciële gebouwen blijkt.

Bekijk de volledige vacaturetekst en reageer vóór 25 januari 2021 via ishouldwork@silo.nl.

Dennis

Meer weten over deze vacature?

Bel of e-mail Dennis