Manuela Bust start stage bij Silo

In oktober 2019 is Manuela Bust begonnen als design-stagiaire bij Silo. De komende maanden maakt Manuela deel uit van het ontwerpteam en werkt ze mee aan de ontwikkeling van branding en merkidentiteiten met een positieve impact.

Manuela is geboren in Thüringen in Duitsland en opgeleid als fotograaf. Voor haar bachelorscriptie ‘This ain’t no selfie‘ maakte Manuela een reeks foto’s op basis van het collodiumprocedé. Het project onderzoekt de de onmogelijkheid van authenticiteit in portretfotografie. Momenteel volgt ze een MA in Graphic & Advertising Design aan HAWK Hildesheim, nabij Hannover. In haar master richt ze zich nadrukkelijk op design thinking en mediatheorie.

Manuela is met name geïnteresseerd in typografie, en wil zichzelf ontwikkelen op het gebied van motion graphics en het ontwerp van ruimtelijke identiteit. “Ik werk graag in een dynamische omgeving waarin ik nieuwe mensen en andere culturen leer kennen. Het is een inspiratie op zich en een geweldige kans om mijn ontwerpvaardigheden verder te ontwikkelen”.

Ook interesse om stage te lopen bij Silo? Houd onze vacaturepagina in de gaten.

Joost

Meer weten?

Bel of e-mail Joost