Budgetten met een hoge bloeddruk? Mediacampagne Intrakoop van start

Silo heeft een naamsbekendheidscampagne ontwikkeld voor Intrakoop, de grootste inkoopcoöperatie van de zorg. De campagne trekt de aandacht met een prikkelende combinatie van bestuurlijk jargon en begrippen uit de zorg.

De campagne heeft als doel de bekendheid van (de diensten van) Intrakoop bij bestuurders en budgethouders te vergroten. Door de impact van inkoop op bedrijfsvoering te benadrukken, positioneert Intrakoop zich als kennispartner om samen met zorginstellingen in te kopen of samen oplossingen te creëren. Zo kan geld en aandacht optimaal besteed worden aan betere zorg.

Paracetamol voor je hoofdpijndossier?

Een voorbeeld van hoe Intrakoop kan helpen is bij een hoofdpijndossier als de verwerking van patiënt- of cliëntgegevens. Intrakoop heeft de kennis en ervaring in huis om zorginstellingen te ondersteunen bij het volledig AVG ‘compliant’ worden in samenhang met andere wet- en regelgeving. De thema’s van de campagne worden op de website van Intrakoop verder uitgediept.

Qua stijl en aanpak is de mediacampagne een logisch vervolg op de merkstrategie en visuele identiteit die Silo in 2017 voor Intrakoop maakte. De publicatie in vakbladen, als online banners en op LinkedIn loopt parallel met het 60-jarig jubileum van Intrakoop.

Dennis Flinterman

Meer weten?

Bel of e-mail Dennis