Merkbeleving voor werkomgeving Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een industry leader op het gebied van financiële dienstverlening. Als onderdeel van een volledige vernieuwing van de werkomgeving, ontwikkelt Silo een innovatieve en inspirerende ruimtelijke ervaring voor de project- en eventruimtes in Den Haag en Rotterdam.

De kantoren van Nationale-Nederlanden in beide steden zijn gevestigd in iconische gebouwen: Haagse Poort en Delftse Poort. Het interieurconcept en -ontwerp is ontwikkeld door Fokkema & Partners Architecten en zet vol in op zero-waste, laag energieverbruik en een uitzonderlijk hoge verblijfskwaliteit. Door innovatie en flexibiliteit zijn de locaties na transformatie klaar voor nieuwe manieren van (samen)werken – ook na Covid-19.

Nationale-Nederlanden in Rotterdam

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener met producten en diensten op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten. Het bedrijf heeft ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Al meer dan 175 jaar geeft Nationale-Nederlanden mensen de ruimte te zorgen voor wat zij écht belangrijk vinden.

Het project wordt in de loop van 2021 gerealiseerd.

Rene Toneman

Meer weten?

Bel of e-mail Rene