Centralpoint

IT voor professionals, zonder zorgen

Professionals zorgeloos laten werken met de beste technologie: dat is de missie van Centralpoint, één van de grootste IT-dienstverleners van Europa. Silo ontwikkelde een nieuwe merkidentiteit die plezier uitstraalt en waarin de klant centraal staat.

Ontzorgen

IT-infrastructuur is de ruggengraat van veel bedrijven. Een IT-omgeving die feilloos werkt, zorgt dat medewerkers altijd en overal toegang hebben tot veilige data. Centralpoint ontzorgt bedrijven op het gebied van IT zodat zij zich kunnen focussen op het realiseren van hun strategische doelstellingen.

00:00/00:00

Internationale uitstraling

Centralpoint is niet langer alleen een b2b-webwinkel, maar een vooruitstrevende IT-dienstverlener met internationale uitstraling. De uitdaging was een onderscheidende identiteit te ontwikkelen die tegelijker tijd zakelijke expertise en plezier uitstraalt.

De branding van Centralpoint is mijlpaal voor ons bedrijf. Het helpt ons duidelijk aan onze klanten te communiceren waar we voor staan. Intern geeft het vorm aan een gemeenschappelijk DNA voor de komende jaren. Zo zijn we samen een sterker Centralpoint!

Luuk Slaats , Managing Director Centralpoint

Met stip

De oplossing van Silo plaatst een stip in het hart van het beeldmerk. Deze zorgt voor focus: op de klant en de dienstverlening. Daarnaast geeft de stip het merk persoonlijkheid. Tussen de woorden ‘central’ en ‘point’ ontvouwt zich de dynamische wereld van IT.

Voortbouwen op succesvolle samenwerking

Centralpoint is de nieuwe naam van Infotheek, Centralpoint.nl, Centralpoint.be en Scholten Awater. Het bedrijf draagt bij aan verduurzaming van de sector door zich te positioneren als koploper op het gebied van circulaire IT. Silo werkt al sinds 2007 voor Centralpoint. De rebranding draagt bij aan de transformatie van het bedrijf.

We zijn erg blij dat we onze jarenlange samenwerking met Centralpoint kunnen voortzetten. Het bedrijf heeft de ambitie om de beste IT-dienstverlener ter wereld te zijn. De branding die we ontwikkelt hebben, belichaamt deze ambitie.

Dennis Flinterman , Silo

KlantCentralpointJaar2018
Dennis Flinterman

Meer weten?

Bel of e-mail Dennis