Skelex

Ontketen je superkracht

De innovatieve exoskeletoplossingen van Skelex ondersteunen werknemers in de lucht- en ruimtevaart, scheepsbouw en zware industrie. De merkidentiteit van de start-up benadrukt de samensmelting van cutting-edge technologie en de ultieme menselijke kracht.

Revolutionair exoskelet

Exoskeletten zorgen voor een gewichtloos gevoel in de armen. Door de vermindering van spieractiviteit en vermoeidheid kunnen gebruikers zich beter kunnen concentreren op hun werk. Het werken met een exoskelet is dus veiliger en beter voor de gezondheid. Skelex 360 is een revolutionair, superlicht en comfortabel exoskelet met een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid.

High-tech en humaan

Als start-up is Skelex gericht op de doorontwikkeling van hun product. Silo heeft Skelex geholpen met de strategische positionering en branding. Gebruikers van Skelex zijn geen robots: in tegendeel, het exoskelet neemt juist de beperkingen van hun eigen menskracht weg. Voor de merkidentiteit zat de uitdaging zat in het vinden van de optimale balans tussen high-tech en humaan.

Skelex maakt superhelden

Skelex transformeert menselijke kracht moeiteloos tot het bovenmenselijke. Je kan zeggen dat je met een exoskelet een superheld wordt. Het logo van Skelex is een herkenbare insigne die uitdrukking geeft de ultieme bewegingsvrijheid. Het resultaat is trotse gebruikers die meer plezier hebben in hun werk.

Marktintroductie van een start-up

De exoskeletten van Skelex zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Technische Universiteit Delft en uitgebreid getest bij diverse grote industriële ondernemingen. De Skelex 360 is ontworpen en geëngineerd door VanBerlo. Silo is gespecialiseerd in het in de markt zetten van geavanceerde nieuwe technologische producten en diensten.

00:00/00:00

Silo produceerde ook de brand introduction film.

KlantSkelexJaar2019
Dennis Flinterman

Meer weten?

Bel of e-mail Dennis