Woonplus

Prettig thuis in Schiedam

Woningcorporatie Woonplus gelooft dat een prettig thuis het fundament is voor de ontwikkeling van ieder mens. Maar wat is een prettig thuis? Iedereen heeft zo zijn eigen woonwensen. Woonplus zoekt altijd naar de beste match tussen mens, woning en omgeving.

Altijd in dialoog

Woonplus is een veelzijdige en maatschappelijk betrokken organisatie. Door altijd de dialoog op te zoeken, gaat Woonplus de verbinding aan met huurders en partnerorganisaties. Op deze manier ontstaat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en draagt Woonplus volop bij aan de leefkwaliteit in Schiedam.

Visual device

De visuele identiteit weerspiegelt de open en positieve houding van Woonplus. De frisse kleuren en duidelijke typografie stralen diversiteit en nuchterheid uit. Het praatwolkje uit het logo wordt ook gebruikt als functioneel element om tekst en beeld uit te lichten. Dit simpele visual device is voor iedereen makkelijk te begrijpen.

Individualiteit en diversiteit

In samenwerking met fotograaf Eric Borst ontwikkelde Silo een reeks beelden die focussen op de relatie tussen mens en wonen. De stedelijke setting en gevarieerde huiselijke activiteiten onderstrepen de individualiteit en diversiteit van wonen in Schiedam.

Tijdens de fotoshoot in Schiedam.

KlantWoonplusJaar2019CreditsErik Borst (fotografie)
Dennis Flinterman

Meer weten?

Bel of e-mail Dennis