Silo is The New Stijl

The New Stijl is een ode de grenzeloze Nederlandse creativiteit. Werk van meer dan 50 creatieven; ontwerpers, kunstenaars, fotografen, architecten en meer, is samengebracht in een monumentaal boek. Silo is een van de gepubliceerde ontwerpers.

The New Stijl is een indrukwekkende visuele showcase van creativiteit in Nederland vandaag de dag. Het boek zit vol energie, inzichtgevende gesprekken, contrasterende creatieven en onverwachte combinaties – denk aan grote namen met onverwacht werk en onverwachte namen met groots werk.

The now and next of Dutch creativity curated into one book.

…,staat en MENDO hebben samen het 500+ pagina’s tellende boek gecureerd. Het is nadrukkelijk geen portfolio, geen greatest hits en geen academisch boekwerk. Het laat zien hoe het werk van dromers, doeners en grensverleggende denkers ons uitdagen om op een nieuwe manier naar dingen te kijken.

The New Stijl is ontworpen, gedrukt en uitgegeven in Nederland en zal medio november verkrijgbaar zijn. Bestel nu een exemplaar op thenewstijl.com en ontvang een limited edition art print.

Rene Toneman

Meer weten?

Bel of e-mail Rene