Valentina Lovric start bij Silo als spatial designer

In maart 2021 is Valentina Lovric bij Silo gestart als spatial designer. Met haar ervaring en expertise binnen het team, zet Silo de volgende stap in het versterken van onze aanpak voor impactvolle beleving en innovatieve branded environments.

Valentina is opgeleid als architect. Ze is een open-minded en nieuwsgierig persoon die graag samenwerkt met gelijkgestemden. In haar projecten combineert ze strategisch denken, ervaring met duurzaam, circulair ontwerp en innovatieve ideeën. “Mijn ambitie is om ervaringen te creëren die ertoe doen, met een hoog niveau van inhoud en vorm, waarbij analyse, onderzoek en verhaal gecombineerd worden met textuur, kleur en culturele context”, zegt ze.

In haar vorige functie als Retail Designer bij Ace & Tate was Valentina verantwoordelijk voor concept, ontwerp en realisatie van retailomgevingen in heel Europa. Samen met haar team ontwikkelde ze een geheel nieuw retailconcept voor een circulaire en duurzame toekomst, zonder de uitgesproken uitstraling van het merk te verliezen.

Na gestudeerd en gewerkt te hebben in Salzburg, München en Stockholm, woont ze sinds 2019 in Den Haag. Ze is groot fan van stroopwafels en fietsen.

Dennis Flinterman

Meer weten?

Bel of e-mail Dennis