Stagiair Marketing en Communicatie

Ben jij een enthousiaste en nieuwsgierige HBO-student op het gebied van marketing/communicatie en zoek je een uitdagende stage? Ben je altijd op zoek naar innovatieve manieren om een boodschap over te brengen en verhalen te vertellen? Heb je affiniteit met design en architectuur? Dan is Silo op zoek naar jou als stagiair marketing en communicatie.

Weekly hours

32-40 uren per week

Duration

3 tot 5 maanden

De functie

Silo is een succesvol en award-winning ontwerpbureau voor spatial branding. Maar hoe kunnen we onze naamsbekendheid in Nederland en daarbuiten vergroten? Als stagiair marketing en communicatie ga je ons helpen deze vraag te beantwoorden. Je draagt bij aan de communicatie, marketing en PR van ons bureau en werkt aan content voor de website, nieuwsbrief en social media. Ook onderzoek je manieren om meer bezoekers naar onze website te trekken en om Silo duidelijk te profileren.

Je maakt deel uit van een bevlogen team dat creatieve oplossingen bedenkt en experimenteert. Je krijgt alle ruimte om jouw ideeën te ontwikkelen en te presenteren.

Jouw profiel

  • Student Communicatie of Commerciële Economie (of een vergelijkbare hbo-opleiding)
  • Op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de creatieve sector
  • Affiniteit met branding, design en architectuur is een pluspunt
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels

Ons profiel

Silo maakt ontwerpen op het snijvlak van merkidentiteit en de ruimtelijke omgeving. We werken nauw samen met klanten en partners, waaronder architecten. Ons doel? Impactvol werk dat mensen verbindt met elkaar en met de (merk)waarden van een organisatie. We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers waaronder Unilever, Nationale-Nederlanden, Albert Heijn, Depot Boijmans Van Beuningen en UMC Utrecht.

We zijn trots op de erkenning voor ons werk. We waren onder andere twee keer European Design Agency of the Year en wonnen diverse internationale awards, zoals de Dutch Creativity Awards, D&AD Yellow Pencil en Red Dot.

Wat we bieden

  • Stagevergoeding van 250 euro bruto per maand (op basis van 40 uur per week).
  • Een gratis geheel verzorgde teamlunch
  • Werken vanuit een prachtige studio in het centrum van Den Haag

Ben jij onze nieuwe stagiair marketing en communicatie?

Stuur je motivatie met CV naar Rogier Coopmans via ishouldwork@silo.nl. Bij behandeling van je sollicitatie gaan we zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.