Hallo Célie, de nieuwe stagiair bij Silo!

In augustus 2022 is Célie Voets bij Silo gestart als stagiair. Met haar achtergrond in signmaking en wayfinding, zal ze het ontwerpteam op deze onderdelen ondersteunen. En natuurlijk veel nieuws leren. We stelden vier vragen om Célie beter te leren kennen.

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Ik woon mijn hele leven al in Rotterdam. Sinds 2018 doe ik de opleiding Signmaking en wayfinding op Nimeto in Utrecht. Ik zit nu in het examenjaar. Een eerdere stage bij een signbedrijf was niks voor me. Het ontwerpen en bedenken van concepten vind ik veel leuker. Ik ben daar ook een stuk beter in.

Wat spreekt je aan in het werk van Silo?

Ik wilde graag stage lopen bij Silo omdat het me echt een heel tof bedrijf leek. Het is erg leuk en uitdagend om aan projecten te werken zoals de fietsenstalling in Den Haag. De techniek achter dit project en hoe je er zoveel elementen uit de stad in terugvindt spreekt me enorm aan. Ook het Zaans Medisch Centrum inspireert me; zeker de wayfinding speciaal voor kinderen.

Wat hoop je te leren tijdens je stage?

Bij Silo denk ik heel veel te kunnen leren; van conceptontwikkeling tot techniek en materiaalgebruik. Ook de aanpak van grotere projecten en het werken in een team vind ik interessant. Ik ben gewoon erg leergierig en wil graag ontdekken wat ik allemaal kan!

Wat moeten we verder echt van je weten?

Als het waait ben ik zeker op water te vinden: ik ben namelijk een fervent kitesurfer. Verder teken ik graag en ga ik als ik tijd heb met mijn camera op pad.

Dennis Flinterman

Meer weten?

Bel of e-mail Dennis